Rodinný dom, 5 izbový

Nedávno dokončený rodinný dom so vzdušným a svetlým interiérom stojí na pokojnom mieste v obci Vysoký Újezd, v susedstve detského ihriska aj obľúbeného golfového rezortu. Obec ležiaca kúsok od západného okraja Prahy ponúka dostatočnú a stále sa rozvíjajúcu infraštruktúru a dobrú dostupnosť mesta aj veľkých prírodných parkov.

Najväčšia časť prízemia je vyhradená pre nadštandardne veľkú obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou a jedálňou. Tento priestor je možné otvoriť smerom do záhrady, v teplých dňoch môže slúžiť ako jedáleň terasa s bioklimatickou hliníkovou pergolou. Ďalej je na tomto podlaží hlavná spálňa so šatníkom a kúpeľňou, priestranná chodba, technická miestnosť, samostatná toaleta a predsieň so šatníkom a priamym vstupom z dvojgaráže. Privátna zóna na poschodí ponúka 1 spálňu s walk-in šatňou a en-suite kúpeľňou, ďalšie 2 spálne, centrálnu kúpeľňu, komoru a galériu. Plochu domu ešte rozširuje 70-metrová pochôdzna pôda, ktorá môže slúžiť ako úložný priestor.

Celý dom je klimatizovaný, veľkoformátové hliníkové okná s trojsklami a bezpečnostnými fóliami prepúšťajú množstvo denného svetla, ktorého intenzitu je možné regulovať vonkajšími elektrickými žalúziami. Interiér zútulňujú masívne podlahy z bieleného duba, k pocitu vzdušnosti prispievajú dvere s výškou 230 cm. Moderná nemecká bezúchytková kuchyňa Nolte v nadštandardnom prevedení je vybavená vstavanými spotrebičmi značky Küppersbusch a indukčnou varnou doskou Siemens s integrovaným digestorom. Súčasťou vybavenia je aj vinotéka a domáce kino. Sanitárne zariadenie je značky Villeroy & Boch. Vykurovanie plynovým kotlom Baxi, je tu príprava na tepelné čerpadlo. Na úpravu záhrady je pripravený projekt. Dom je zabezpečený vonkajšími kamerami a alarmom napojeným na pult centrálnej ochrany.

V obci postupne pribúdajú obchody, reštaurácie a ďalšie služby, už teraz tu funguje samoobsluha, predajňa farmárskych potravín, pošta, materská a základná škola, reštaurácia, kozmetický salón alebo fitcentrum. Veľmi pokojná lokalita je vyhľadávaná predovšetkým pre ľahkú dostupnosť Prahy a taktiež pre golfový rezort Albatross, rozkladajúci sa kúsok od domu. Cesta prímestským autobusom k stanici metra linky B Zličín trvá necelú polhodinu, autom je možné počas 3 minút nabehnúť na diaľnici D5. Široké možnosti trávenia voľného času v prírode poskytuje blízka chránená krajinná oblasť Český kras.

Interiér 254,32 m2, zastavaná plocha 228 m2, záhrada 962 m2, pozemok 1 190 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    40698
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    254 m²
  • Garáž
    Áno
  • Zastavaná plocha
    228 m²
  • Záhrada
    962 m²
  • Pozemok
    1 190 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.